Aktiviteter

 
Föreningens utbud av aktiviteter och arrangemang baseras på medlemmarnas intressen20150313_102337 och förmåga. Vi genomför fester, resor, musikquiz/musikkväll, trivselträffar och diverse andra aktiviteter. Vi försöker anpassa efter ev. inkomna önskemål.
 
Alla aktiviteter sker med hjälp av det arbete medlemmarna lägger ner. För att ha fester, göra resor etc. behövs det frivilliga som kan ställa upp och hjälpa till. 
 
 

Resor

Varje säsong gör vi några resor. Under hösten i regel en 1-dagsresa. Vi planerar också attMandelblom 4 göra utflykter till olika platser i närområdet.  Under våren har vi i regel någon resa,  oftast har vi en  mandelblomsresa i januari/februari, därefter oftast någon resa i mars. 

 Fester

Under säsongen har vi också ett antal fester. På hösten genomförs höst- och luciafest.  Under vårterminen försöker vi få till en fest i januari, räkfest i februari och en fest i samband med påsken. 

Fredagskväll

På fredagar spelar vi ”roulett”, ett roligt spel där man kan vinna fina priser. Anders Rydh håller i spelet, i pausen kan man köpa korv och dricka. Mellan spelen får man information om diverse händelser den kommande veckan. En och annan historia berättas också förstås.

Trivselträff

På lördagar har vi en aktivitet som kallas trivselträff. Man samlas och ser på V75 tillsammans. Spelet sköts genom ATG i något som heter V75 Tillsammans. Alla som vill vara med skaffar ett ATG-konto så att de kan ansluta till V75 Tillsammans. Anders och Bjarne eller de som den veckan tar ut hästarna finns på plats på klubben och kan svara på frågor. På eftermiddagen serveras det mat ca kl.17.