Klubben för alla nordbor

Aktiviteter

Föreningens utbud av aktiviteter och arrangemang baseras på medlemmarnas intressen20150313_102337 och förmåga. Vi genomför fester, resor, pubkvällar, trivselträffar och diverse andra aktiviteter. Allt beroende på vad medlemmarna önskar.  
 
Alla aktiviteter sker med hjälp av det arbete medlemmarna lägger ner. För att ha fester, göra resor etc. behövs det frivilliga som kan ställa upp och hjälpa till. 

Resor

Varje säsong gör vi några resor. Under hösten i regel en 1-dagsresa. Vi planerar också attMandelblom 4 göra utflykter till olika platser i närområdet.  Under våren har vi i regel någon resa,  t.ex mandelblomsresa, senare under våren i regel en 2-3 dagarsresa till någon sevärdhet ute i landet.

 Fester

Under säsongen har vi också ett antal fester. På hösten genomförs  surströmmingsfest, kräftfest, höstfest. I december infaller lucia, julafton och nyårsfest.  På våren har vi räkfest, påskfest och vårfest. Vi har ju även en s.k personalfest. Denna är för att visa klubbens uppskattning för det arbete medlemmar utför under året.

 Rysk Roulette

På fredagar spelar vi ”rysk roulette”, ett roligt spel där man kan vinna fina priser. B-A håller i spelet och berättar en eller annan rolig historia. I pausen finns det korv att köpa från köket.

Trivselträff

På lördagar har vi en aktivitet som kallas trivselträff. Man samlas och ser på V75 tillsammans. Det serveras också mat till ett billigt pris.

IMG_20141206_161556