Klubben för alla nordbor

Aktiviteter

Föreningens utbud av aktiviteter och arrangemang baseras på medlemmarnas intressen20150313_102337 och förmåga. Vi genomför fester, resor, pubkvällar, trivselträffar och diverse andra aktiviteter. Allt beroende på vad medlemmarna önskar.  
 
Alla aktiviteter sker med hjälp av det arbete medlemmarna lägger ner. För att ha fester, göra resor etc. behövs det frivilliga som kan ställa upp och hjälpa till. 

Resor

Varje säsong gör vi några resor. Under hösten i regel en 1-dagsresa. Vi planerar också attMandelblom 4 göra utflykter till olika platser i närområdet.  Under våren har vi i regel någon resa,  t.ex mandelblomsresa, senare under våren i regel en 2-3 dagarsresa till någon sevärdhet ute i landet.

 Fester

Under säsongen har vi också ett antal fester. På hösten genomförs  surströmmingsfest, kräftfest, höstfest. I december 20131019_190242infaller lucia, julafton och nyårsfest.  På våren har vi räkfest, påskfest och vårfest. Vi har ju även en s.k personalfest. Denna är för att visa klubbens uppskattning för det arbete medlemmar lagt ner under året.

 Pubafton

image_1En gång i månaden genomförs också en pubafton. Den innehåller, sång, roliga historier, frågesport och lite annat smått och gott.

 

 

Rysk Roulette

På fredagar, kl. 16.00 spelar vi ett spel som kallas rysk roulette. Man skriver upp  4 nummer mellan 1-90. Man börjar med att dra 9 nummer som blir strukna, det 10:e numret blir en vinst. Sedan stryks tre nummer och fjärde blir vinst. Så fortsätter det till dess att alla 90 numren är dragna. Vinsterna består av allt från ett glas vin till att i slutet kunna få en vinst med värde upp till 40 euro.

Trivselträff

På lördagar har vi en akIMG_20141206_161556tivitet som kallas trivselträff. Man samlas och ser på V75 tillsammans. Det serveras också mat till ett billigt pris.