Vandringar

Vandring Caminito del Rey 24/2

Denna dag gav sig ett gäng iväg till El Chorro och Caminito del Rey. Det blev en fantastisk upplevelse med enastående vyer och djupa djupa raviner. Nöjda med detta bjöds det på lunch på restaurang i byn Ardala med Andalusisk middag. Därefter gick resan tillbaka till Fuengirola

Vandring till Mijas 6/11 2016

Denna vandring gick uppför på stigar mot Mijas. Ett stopp gjordes som tidigare på hästgården. Där intogs kaffe och vatten. Vi ankomst till Mijas hade bord bokats på en restaurang som heter La Tamisa. Det bjöds på sallad, kyckling och chokladmousse. En trevlig middag tillsammans. 

Vandring till hästgård 28/3-15

Hej! Lördagen den 28/3 var vi 10 personer som startade vår vandring. Iförda bra skor och vattenflaska gick vi på små vägar upp mot Mijas by. Fint väder och en underbar utsikt där vi gick bland getter och hästar. Efter ca 2 timmar nådde vi fram till hästgården där det serverades en mycket god tre-rätters lunch och naturligtvis gott att dricka till. Efteråt kunde vi beskåda en rolig hästuppvisning. På denna hästgard har vi möjlighet att rida både i naturen och lite mer skyddat. Något att tänka på inför hösten. Vårt mål är att gå hela vägen till Mijas by till hösten och äta lunch hos räkan. Då hoppas jag att många är sugna på en fin upplevelse.