Resor

Resor

Vi har genomfört många resor och utflykter under åren. Då vi nu har en intern facebooksida uppdaterar vi inte längre denna sida med bilder. Dock kan man ta del av några av de resor som gjorts tidigare år här nedan.

Utflykt till bilmuseum i Malaga
Resa till Córdoba 24-25 november 2016
Den 8 mars 2016 var vi några som tog tåget till Ronda. Tågresan tar 2 timmar, det är en trevlig resa upp till bergen och genom bergen. I El Chorro kan man skåda fantastisk utsikt över ravinerna där ”Caminito del Rey” är byggd. Vid ankomst till Ronda gick alla till en liten restaurang som heter Los Cazadores. Man har inga menyer utan det som serveras är fisk, fat på fat på fat. Upp till 11 olika fisk och skaldjurssorter kommer in på bordet. Efter maten var det fritt att göra som man ville. Många gick ner och tittade på utsikten vid bron mellan gamla och nya delen av staden. Kl. 16.50 gick tåget så tillbaka till Malaga.
Resa till Rute 2 december 2015 En heldag i julgodisets huvudstad! Sockermuseum, Skinkmuseum, Lunch, Anislikör, Julgodistillverkning och Chokladmuseum med julkrubba (Belén de chocolate)
Resa till Rio Tinto och Aracena 11-12 mars 2015

Gruvan i Rio Tinto


Las Grutas de las Maravillas i Aracena