Om oss

Club Nórdico bildades 2001 i Fuengirola från tidigare medlemmar i AHN (Asociación P1020268 - version 2 (4)Hispano Nórdica),  en av de föreningar och klubbar i Fuengirola som vänder sig till nordbor.
 
Club Nórdico fokuserar på gemenskap och social samvaro samt vänder sig i första hand till dem som tillbringar oktober till april på Costa de Sol.
 
Klubben anordnar olika aktiviteter som fester, researrangemang, vandringar etc. För vissa arrangemang krävs föranmälan.
  
Klubbvärdarna, flera med många års erfarenhet av livet på solkusten, ger efter bästa förmåga information och råd kring praktiska ting. Det finns också möjlighet att följa med i vad som händer via nyhetskällor, antingen här på nätet men även i klubblokalen som  har Svenska Magasinet och En Sueco
 
 
Frågar man medlemmar varför de valde just Club Nórdico får man ofta svaret – vi har det roligare
 
 
Du behöver inte känna Dig ensam i Fuengirola om Du blir medlem i Club Nórdico.

 

Ordinarie medlemskap kostar 30€ och gäller ett kalenderår. Det finns även medlemskap för kortare tid än ett kalenderår. 

Vi har också verksamheter som uthyrning av vissa artiklar samt magasinering .  Avtal för lagring hos Club Nórdico är endast för helårsmedlemmar. Uthyrning och magasinering. Klicka på länken för villkor.

Vi har överenskommelser med en del restauranger och företag om vissa rabatter. Vilka dessa är och vad som gäller just för tillfället får man fråga om på klubben eftersom detta kan variera.

 

En kommentar till “Om oss”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *